Υπηρεσιες​

Εταιρική Ταυτότητα

Λογότυπο, Επαγγελματική Κάρτα, Επιστολόχαρτο, Φάκελος

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρίας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της. Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο, το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.

Αφίσα

Αφίσα, Roll-Up, Panels, Ταμπέλες / Επιγραφές, Stands, Αυτοκόλλητα

Το κοινό μιας αφίσας δεν θέλει να διαβάσει, αλλά να ρίξει μια ματιά. Επομένως το κλειδί για τη δημιουργία μιας καλής αφίσας, είναι η απλότητα που επιτυγχάνεται με τη χρήση του απλού και καθημερινού λόγου, ευδιάκριτων και ευανάγνωστων στοιχείων χωρίς απώλειες ουσιαστικών πληροφοριών.

Έντυπο

Διαφημιστικές Καταχωρήσεις, Διαφημιστικά Έντυπα, Κατάλογοι, Εταιρικά Έντυπα, Προσκλητήρια, Ημερολόγια

Το έντυπο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μάρκετινγκ. Αποτελεί μορφή διαφήμισης, ώστε να απευθυνθείτε σε ευρύ κοινό με σκοπό να το ενημερώσετε για την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Περιέχει μήνυμα στόχο και πληροφορία προσελκύοντας τον ενδιαφερόμενο και χτίζοντας μια σχέση επικοινωνίας.

Συσκευασία

Κουτιά, Διαφημιστικές Τσάντες

Ο σχεδιασμός συσκευασίας ενός προϊόντος, έχει σαν στόχο να ξεχωρίζει με την δημιουργία, την έμπνευση και την καλαισθησία του, αφήνοντας τον καταναλωτή να έχει ξεκάθαρη οπτική εικόνα και επαφή με το προϊόν. Οι 3 βασικές προϋποθέσεις της επιτυχίας είναι: Καλαισθησία, Πρωτοτυπία στο σχεδιασμό και Λειτουργικότητα.

Web & Mobile Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Mobile Εφαρμογών

Η ιστοσελίδα είναι απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε επιχειρηματία για την επίτευξη των εμπορικών του στόχων. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι πλέον το βασικό εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων στο Internet. Στόχος είναι η κάθε ιστοσελίδα να είναι εύχρηστη και η πλοήγηση της να δίνει στον επισκέπτη την πληροφορία που ψάχνει.

Social Media

Banners, Newsletters, Posts

Τα Social Media είναι μία ψηφιακή μορφή επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών. Τα βασικότερα πλεονέκτημά τους είναι η ταχύτητα και η αμεσότητα μέσα από τα οποία ανοίγονται καινούριες προοπτικές στις σχέσεις εταιριών και πελατών. Όταν μια εικόνα χρησιμοποιείται επίμονα σε πολλές διαδυκτιακές πλατφόρμες τότε αποκτά αναγνωρισιμότητα.

You cannot copy content of this page
Scroll to Top